Webdesign/Webdevelopment

Het is vandaag de dag evident om over een website te beschikken. Om te informeren, attenderen, presenteren, bereiken, uw doelgroep te motiveren, te prikkelen en te inspireren. Geef uw bedrijf een plek online; begin een webblog; maak gebruik van social media; verspreid nieuws en laat zo de bezoeker kennis maken met uw onderneming/merk.

Concepten

Creatieve problemen vragen om creatieve oplossingen. Er is meer dan alleen een sterk beeld nodig om te overtuigen. De basis voor alle creatieve communicatie begint bij een concept, of beter gezegd het idee dat de boodschap en het verhaal dragen. Deze basis stuurt in combinatie met de strategie het imago en de vormgeving.

Ontwerp/DTP

Design & print zijn de uitingen die het concept de straat op brengen. Als onderneming heeft u dit nodig om uw boodschap duidelijk over te brengen aan uw doelgroep. De basis hiervan start bij een huisstijl en vertaalt zich voorts in diverse uitingen. Denk hierbij aan flyers, posters, autostickers, brochures, tijdschriften en mailings.

Strategie/Workshops

De juiste flyer is gemaakt, maar hoe komt deze nu terecht bij de doelgroep en hoe zorg je ervoor dat ze er vaker dan één keer mee geconfronteerd worden. Kennis en begrip van de doelgroep is hiervoor noodzakelijk. Onderzoek, enquêtes, polls, en nog meerdere tools zijn voorhanden om begrip te krijgen over de doelgroep. Dit geeft de correcte tools om de juiste communicatiemiddelen bij de doelgroep te krijgen. Juiste keuzes hierin leiden tot meer omzet en/of meer conversie.